< Kthehu tek Faqja e Meparshme

Swelter (Kodi 108933)     Pershkrimi i Filmit

Në damarët e dramës me grabitje brutale, "Qentë e Rezervuarit", melodramës kriminale, "Një Histori Dhune", dhe filmit uestern, "Vagabondi i Rrafshnaltave", "Zagushia" është një histori e dhunshme babëzie dhe hakmarrjeje.