< Kthehu tek Faqja e Meparshme

Edge of Tomorrow (Kodi 109016)     Pershkrimi i Filmit

Aksioni epik tek “Skaji i Së Nesërmes” shpaloset në të ardhmen e afërt në të cilën një racë aliene vjen në tokë dhe kryen një sulm të pamëshirshëm të pathyeshëm nga cilado ushtri e botës. Majori Uilliam Kejxh është një oficer që nuk ka parë kurrë fushëbetejën, por përfundon në një mision vetëvrasës. Pasi vritet pas pak minutash, Kejxhi e gjen veten në një qark kohor duke e përjetuar të njëjtin luftim disa herë. Kejxhi bëhet i aftë t’i luftojë kundërshtarët me ndihmën e Rita Vrataskit, një luftëtare e pikasur në Betejën e Verdanit. Kejxhi dhe Rita mundohen t’i sulmojnë alienët dhe pas çdo tentative, afrohen gjithmonë e më shumë.