< Kthehu tek Faqja e Meparshme

Men in Black 3 3D (Kodi 420050)     Trailer i Filmit     Pershkrimi i Filmit

Pasi arratiset nga një burg i sigurisë së lartë në hënë, Boris Kafsha vendos të shkojë mbrapa në kohë dhe të eliminojë njeriun që e arrestoi - Agjentin K (Tommy Lee Jones). Kur ai e bën këtë, Agjenti Xh (Will Smith) kupton se vija e kohës ka ndryshuar dhe gjithashtu edhe ai udhëton mbrapa në kohë, në datën 15 korrik 1960, një ditë para se Agjenti K të vritet. Pasi përballet me mosbesim, ai arrin të bindë K-në dhe të tjerët se kush është dhe pse ka ardhur. Me ndihmën e kalimit në kohë, ata e gjurmojnë Borisin dhe Xh-ja mëson një sekret, diçka që K-ja nuk ia kishte thënë kurrë.