< Kthehu tek Faqja e Meparshme

Song One (Kodi 109321)     

Regjia: Kate Barker-Froyland

Me Aktoret: Anne Hathaway, Mary Steenburgen, Ben Rosenfield, Stefano Villabona, Li Jun Li, Johnny Flynn, Al Thompson, Crystal Lonneberg, Steve Antonucci, Gideon Glick, Shawn Parsons


Publikuesi: Cinedigm


Zhanret: Drame, Muzike


Gjuha: Anglisht

Titrat: Shqip


Kohezgjatja: 88 minuta


Data e Publikimit: 22/01/2015


  


Pershkrimi i Filmit

E ftohur me familjen e saj, Freni kthehet në shtëpi kur një aksident e lë vëllain e saj në koma. Duke ndjekur jetën e tij si një muzikant i ardhshëm, ajo gjen muzikantin e tij të preferuar, Xhejms Foresterin. Kundër sfondit të skenës së muzikës së Bruklinit, Freni dhe Xhejmsi zhvillojnë një marrëdhënie të papritur dhe përballen me realitetet e jetëve të tyre.