< Kthehu tek Faqja e Meparshme

ParaNorman 3D (Kodi 420071)     Pershkrimi i Filmit

Në qytezën e Luginëzës së Gëzuar, Norman Babkok është një djalë i cili mund të flasë me të vdekurit, por askush përveç shokut të tij të ri eksentrik, Nillit, nuk beson se aftësia e tij është e vërtetë. Një ditë, daja i larguar dhe i çuditshëm i Normanit i tregon një ritual të rëndësishëm vjetor të cilin duhet të fillojë ta kryejë Normani që të mbrojë qytezën nga mallkimi i një shtrige që e përndjek vendin prej shekujsh. Në fund, Normani vendos të bashkëpunojë, por gjërat nuk shkojnë sipas planit. Tani, një stuhi magjike e shtrigës e kërcënon qytezën ndërsa të vdekurit e mallkuar ngrihen nga varri.