< Kthehu tek Faqja e Meparshme

A Perfect Day (Kodi 109684)     

Regjia: Fernando León de Aranoa

Me Aktoret: Benicio Del Toro, Tim Robbins, Olga Kurylenko, Melanie Thierry, Fedja štukan, Eldar Residovic, Sergi López


Publikuesi: IFC Films


Zhanret: Drame


Gjuha: Anglisht

Titrat: Shqip


Kohezgjatja: 105 minuta


Data e Publikimit: 15/01/2016


  


Trailer i Filmit     Pershkrimi i Filmit

Ndërkohë që Sofia dhe kolegët e saj më të vjetër Mambru dhe Bi garojnë kundër kohës për të shpëtuar një pus uji për një komunitet të braktisur, ata duhet të lënë mënjanë burokratët pedantë të Kombeve të Bashkuara, grupet ushtarake dhe kriminelët shfrytëzues vendas. Gjatë gjithë kësaj kohe ata duhet të shpërqendrojnë me zgjuarsi ish të dashurën e Mambrusë, Katjan, e cila ka ardhur nga zyrat qendrore për ta mbyllur misionin e tyre, duhet të mënjanojnë një lopë të ngordhur, një dyqanxhi jo-bashkëpunues dhe një qen të tërbuar i cili është lidhur në fund të një litari që u duhet aq shumë. Skuadra dhe udhërrëfyesi i tyre negociojnë për detyrën në dukje të thjeshtë të nxjerrjes së një trupi të vdekur nga një pus, por qëndrimi me mendje të shëndoshë del se është sfida më e madhe në këtë ditë jo dhe aq të përkryer.