< Kthehu tek Faqja e Meparshme

Turbo Kid (Kodi 109526)     

Regjia: Fran├žois Simard, Anouk Whissell

Me Aktoret: Munro Chambers, Michael Ironside, Marcello Bezina, Jean-Fran├žois, Ferland, Aaron Jeffery, Patrick Kerton, Maxime Lapointe, Laurence Leboeuf, Evan Manoukian, Romano Orzari


Publikuesi: Epic Pictures


Zhanret: Aksion, Aventure, Fantastiko Shkencor


Gjuha: Anglisht

Titrat: Shqip


Kohezgjatja: 92 minuta


Data e Publikimit: 28/08/2015


  


Pershkrimi i Filmit

Në të ardhmen post-apokaliptike, Djaloshi, një rrëmues i vetmuar plehrash I fiksuar pas librave me figura, duhet të përballet me frikët e tij dhe të bëhet një hero nga halli kur njeh një vajzë misterioze, Mollën. Pavarësisht përpjekjeve për të parë punën e tyre, Zeusi, një adist dhe lider i vetëshpallur i Djerrinës, i shqetëson Djaloshin dhe Mollën. i armatosur me pak më shumë sesa besimi i verbër dhe një armë të vjetër, Djaloshi mëson për drejtësinë dhe miqësinë dhe ndërmerr një udhëtim të pabesueshëm për të larguar të keqen nga Djerrina dhe të shpëtojë vajzën e ëndrrave të tij.