< Kthehu tek Faqja e Meparshme

Noah 3D (Kodi 420112)     Pershkrimi i Filmit

"Noa" është një film amerikan epik i 2014-ës i frymëzuar nga Bibla. Filmi, i prodhuar nga Darren Aronofsky, shkruar nga Aronofsky dhe Ari Handel, bazohet në historinë e arkës së Noas. Protagonistët e filmit janë, Russell Crowe në rolin e Noas, Jennifer Connelly, Ray Winstone, Emma Watson, Logan Lerman dhe Anthony Hopkins.