< Kthehu tek Faqja e Meparshme

Risen (Kodi 109793)     

Regjia: Kevin Reynolds

Me Aktoret: Joseph Fiennes, Tom Felton, Peter Firth, Maria Botto, Luis Callejo, Antonio Gil, Cliff Curtis, Mish Boyko, Stewart Scudamore, Stephen Greif, Stephen Hagan, Mark Killeen, Selva Rasalingam


Publikuesi: Columbia Pictures


Zhanret: Aksion, Epik


Gjuha: Anglisht

Titrat: Shqip


Kohezgjatja: 107 minuta


Data e Publikimit: 19/02/2016


  


Pershkrimi i Filmit

"Risen" ndjek historinë epike biblike të ringjalljes, e thënë përmes syve të një jobesimtari. Klaviusit, një Tribun ushtarak romak i fuqishëm, dhe ndihmësit të tij, Luciusit, u kërkohet që të zgjidhin misterin e asaj që i ndodhi Jeshuas në javët pas kryqëzimit, në mënyrë që të hedhin poshtë fjalët e një Mesie të ngritur dhe të parandalonin një kryengritje në Jerusalem.