< Kthehu tek Faqja e Meparshme

Brotherhood (Kodi 110091)     

Regjia: Noel Clarke

Me Aktoret: Ashley Thomas, Noel Clarke, Tonia Sotiropoulou, Olivia Chenery, David Ajala, Fady Elsayed, Steven Cree, Jason Maza, Red Madrell, Arnold Oceng


Publikuesi: Lionsgate


Zhanret: Krim


Gjuha: Anglisht

Titrat: Shqip


Kohezgjatja: 104 minuta


Data e Publikimit: 29/08/2016


  


Pershkrimi i Filmit

Në fillim ishte Fëmijëria, pastaj Të Rriturit, dhe tani vjen Vëllazëria nga Noel Klarku. Me Semin që përballet me botën e re, e cila vjen edhe me probleme të reja dhe sfida me të cilat ai duhet të përballet dhe që do të kërkojnë ndihmën e miqve të vjetër për t’u mbijetuar rreziqeve të reja.