< Kthehu tek Faqja e Meparshme

Soldiers of Fortune (Kodi 108316)     Pershkrimi i Filmit

Kapiteni Kreg MekKenzi, një ish-ushtar i Forcave Speciale amerikane, punësohet për të mbrojtur një grup milionerësh që duan të përjetojnë nga dora e parë emocionet e luftës. Megjithatë, misioni shkon tmerrësisht keq dhe burrat marrin shumë më tepër nga sa kishin rënë dakort.