< Kthehu tek Faqja e Meparshme

Nordvest (Kodi 108649)     Trailer i Filmit     Pershkrimi i Filmit

Kaspari 18-vjeçar kërkon që të arrijë majat, pavarësisht pasojave. Ai kryen thyerje të vogla banesash për Xhamalin, para se të shkojë të punojë për mafiozin e madh Bjorn. Gjithçka shkon mirë, derisa banda e Xhamalit të vendosë se do të hakmerret. Ajo çka nis me goditje dhe të shtyra, shumë shpejt kthehet në konflikte të armatosura. Kjo është një sprovë e madhe për Kasparin: a është mjaftueshëm i pamëshirshëm për këtë betejë? Dhe a do ta ngatërrojë vëllain e tij të vogël në këtë mesele?