< Kthehu tek Faqja e Meparshme

Labyrinth of Lies - Im Labyrinth des Schweigens (Kodi 109462)     

Regjia: Giulio Ricciarelli

Me Aktoret: Friederike Becht, Peter Cieslinski, Josephine Ehlert, Elinor Eidt, Alexander Fehling, Christian Furrer, Thomas Hessdörfer, Robert Hunger-Bühler, Hansi Jochmann, Johannes Krisch, Andreas Manz


Publikuesi: Universal Pictures


Zhanret: Histori


Gjuha: Gjermanisht

Titrat: Shqip


Kohezgjatja: 123 minuta


Data e Publikimit: 06/11/2014


  


Trailer i Filmit     Pershkrimi i Filmit

Jemi në vitin 1958. Lufta ka 13 vite që ka mbaruar dhe Republika Federale e Gjermanisë jo vetëm që po e rimerr veten, por edhe po kulmon. Por ku janë nazistët? Kush ka dëgjuar për kampet e vdekjes? Duket sikur gjithçka është më e mira e më të mirave në këtë vend qumështi e mjalti... Të paktën deri në ditën kur gazetari Tomas Gnielka njeh tek personi i mësuesit ish-komandantin e kampit të përqendrimit në Aushvic... Të paktën derisa Johan Radmani, një prokuror i ri, vendos të hetojë çështjen... Askush nuk e di akoma, por ky është agimi i një epoke të re. Edhe pse rruga drejt vetëdijes do të jetë e gjatë dhe me gropa.