< Kthehu tek Faqja e Meparshme

Black's Game (Kodi 108431)     Pershkrimi i Filmit

Nga mesi e deri në fund të viteve 90, krimi në Reikjavik dhe skena e drogës patën një ndryshim drastik nga një botë relativisht e vogël dhe e pafajshme, në një botë agresive dhe të dhunshme. Filmi tregon historinë e këtij ndryshimi, nëpërmjet një bande që merr kontrollin e krimit dhe drogës në Islandë.