< Kthehu tek Faqja e Meparshme

Ong Bak (Kodi 107081)     Pershkrimi i Filmit

Ong-Bak është emri i një statuje që përfaqëson Budën, e vendosur në një fshat të vogël të Tailandës, të cilës disa kriminelë i vjedhin kokën. Statuja i përket periudhës së luftës kundër Birmanisë, 200 vjet më parë dhe fshatarët besonin s’e kishte fuqi të mbinatyrshme për t’i mbrojtur nga fatkeqësitë. Banorët e fshatit që e konsideronin vjedhjen një katastrofë për fshatin e tyre, dërgojnë djaloshin Ting, me zemër të pastër dhe mjeshtër në teknikat e luftimit tailandez (Muay Thai).